CAMEL -MIRAGE – Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered

0,00

Sanatçı: Camel
Album Adı: Mirage
Firma: Impulse
Basım Yılı 2019
Menşei:  AVRUPA
Kapak Kondisyonu: M
Plak Kondisyonu: M
Açıklamalar: SIFIR AMBALAJINDA Vinyl, LP, Album, Stereo,, 180 gram

Tracklist

Freefall 5:55
Supertwister 3:20
Nimrodel / The Procession / The White Rider 9:18
Earthrise 6:50
Lady Fantasy (12:59)
Encounter
Smiles For You
Lady Fantasy

Stokta yok



Açıklama

Açıklama

CAMEL -MIRAGE – Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered

Camel, 1971 yılında İngiltere’de kurulmuş progressive rock grubu. Andrew Latimer liderliğindeki grup 14 orijinal stüdyo albümüne, 14 tekliye ve sayısızca başka derlemeye ve canlı albüm kaydına imza atmıştır.

Grubun müzik tarzı caz, klasik müzik, Barok müzik, blues ve elektronik müzik elementlerini bir araya getirir.

Diskografi
Stüdyo albümleri
1973 – Camel
1974 – Mirage
1975 – The Snow Goose
1976 – Moonmadness
1977 – Rain Dances
1978 – Breathless
1979 – I Can See Your House from Here
1981 – Nude
1982 – The Single Factor
1984 – Stationary Traveller
1991 – Dust and Dreams
1996 – Harbour of Tears
1999 – Rajaz
2002 – A Nod and a Wink